Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Το Ουζερί Καπετάνιος στη Ν. Λάμψακο προσφέρει ελληνική κουζίνα με έμφαση στα ψάρια και τα θαλασσινά. Ήταν το 1967 όταν ο μπάρμπα-Θανάσης άνοιξε τον Καπετάνιο, το πρώτο ουζερί στην περιοχή, ψαρεύοντας με το μικρό του καΐκι ολόφρεσκα θαλασσινά για να προσφέρει στους πρώτους φίλους και πελάτες του, τις αυθεντικές γέυσεις της θάλασσας, πίνοντας παράλληλα το φημισμένο ντόπιο ούζο της Χαλκίδας. Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν πολλά χρόνια. Ο Καπετάνιος έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα προσπαθώντας να διατηρήσει τη μοναδική ποιότητα των γεύσεων που τόσα χρόνια εμπιστεύονται οι εκλεκτοί μας πελάτες. Σήμερα, συγκαταλέγεται σύμφωνα με το Alpha Guide ανάμεσα στις καλύτερες ψαροταβέρνες της Ελλάδας. Δοκιμάστε γαρίδες, μύδια, γυαλιστέρες, ψητό χταποδάκι, λαχταριστά ορεκτικά , σαγανάκι, ζυμαρικά με θαλασσινά και σαλάτες. Η πάρεα στον Καπετάνιο βάζει ούζο με λίγο πάγο στο ποτήρι και θαλασσινούς μεζέδες στο πιάτο, απολαμβάνοντας μυρωδιά θάλασσας και ελληνικων γεύσεων.
Ωράριο
Δευτέρα έως Κυριακή 12:30 - 00:00
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555Στυλ
Ψαροταβέρνα
Κόστος κατ'άτομο
έως 15€
Προτείνεται για
Κριτικές Ουζερί Καπετάνιος
Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.