Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Σχετικά με εμάς

Το e-table είναι μια καινοτόμα ηλεκτρονική υπηρεσία που βοηθάει τους χρήστες να ανακαλύπτουν εστιατόρια και να κλείνουν εύκολα και γρήγορα τραπέζι, όλο το 24ώρο. Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν, δεν απαιτεί πιστωτική κάρτα και εξασφαλίζει στους χρήστες αποκλειστικά προνόμια και εκπτώσεις.

Ολοένα και περισσότερος ο κόσμος - και ιδιαίτερα η νέα γενιά - θέλει να μπορεί να προγραμματίζει αλλά και να μοιράζεται τη διασκέδαση του μέσα από τον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τηλέφωνο καθώς η τεχνολογία μπορεί να προσθέτει αξία (value) και ευκολία (convenience) στην εμπειρία του πελάτη (customer experience).

Παρόλα αυτά υπάρχει ακόμα μεγάλο κενό ανάμεσα σε αυτά που θέλουν οι πελάτες και σε αυτά που προσφέρουν τα εστιατόρια όσον αφορά τις νέες τεχνολογίες και το Internet.

Το e-table γεφυρώνει αυτό το κενό προσφέροντας μια εξελιγμένη πλατφόρμα που παρέχει στους πελάτες νέες προοπτικές στη διασκέδαση τους αλλά και στα εστιατόρια τη δυνατότητα να επωφελούνται από τη νέα εποχή του digital marketing με ελάχιστη προσπάθεια και κόστος.

Το όραμα μας είναι να καθιερωθούμε ως το δημοφιλέστερο και πιο πρωτοποριακό site για πληροφορίες και online κρατήσεις εστιατορίων στην Ελλάδα, με παρουσία σε όλες τις μεγάλες πόλεις, αλλά και να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες προγραμματίζουν τη διασκέδαση τους και κάνουν κράτηση σε κάποιο εστιατόριο.

Το e-table είναι ιδιοκτησία της E-TABLE Παροχή Υπηρεσιών Κρατήσεων Εστιατορίων Μέσω Διαδικτύου Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία με έδρα το δήμο Ηράκλειο Αττικής, οδός Λ.Ηρακλείου 421 ΤΚ 14122, ΑΦΜ: 800600554 ΔΟΥ Νέας Ιωνίας, Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ 131558001000.

Εάν είστε επιχειρηματίας του χώρου εστίασης και ενδιαφέρεστε για συνεργασία ή εάν επιθυμείτε επικοινωνία για οποιοδήποτε άλλο λόγο μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ.

Member of The Appointment Scheduling & Booking Industry Association - TASBIA

To e-table σε αριθμούς

1400+

εστιατόρια

20+

πόλεις

50.000+

κριτικές

1.300.000+

πελάτες

Έγραψαν για εμάς

E-TABLE Παροχή Υπηρεσιών Κρατήσεων Εστιατορίων Μέσω Διαδικτύου Μονοπρόσωπη Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία με έδρα το δήμο Ηράκλειο Αττικής, οδός Λ.Ηρακλείου 421 ΤΚ 14122, ΑΦΜ: 800600554 ΔΟΥ Νέας Ιωνίας, Αριθμός Γ.Ε.ΜΗ 131558001000