Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1800 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 50% και άρχισε να συγκεντρώνεις πόντους για δωροεπιταγές 10€ ή 25€
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Οδός Δελφών

4.5

39 Κριτικές

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Το εστιατόριο Οδός Δελφών στη Θεσσαλονίκη προσφέρει ελληνική κουζίνα στο κέντρο της πόλης. Σε έναν φιλόξενο χώρο, που θυμίζει όμορφο μπιστρό, με barock διακόσμηση και μοντέρνα διάθεση, μπορείτε να απολαύσετε ένα πλούσιο πρωινό, χειροποίητες λιχουδιές από φρέσκα υλικά και ένα υπέροχο γεύμα. Δοκιμάστε λαχταριστό burger από βουβαλίσιο κρέας, φαρφάλες με σολωμό, ριζότο με 8 είδη μανιταριών και ψαρονέφρι σωτέ με δαμάσκηνα και κρέμα γάλακτος. Αφεθείτε στις γεύσεις, αφήστε τη μουσική σε jazz ρυθμούς να σας ταξιδέψει και χαλαρώστε στην ξεχωριστή ατμόσφαιρα του εστιατορίου. Η Οδός Δελφών είναι το στολίδι της ομώνυμης οδού. Κάντε την κράτησή σας τώρα μέσω e-table και ζήστε μια γεμάτη γαστριμαργική εμπειρία.

quotes

Οι κρατήσεις αφορούν μόνο την κατανάλωση φαγητού. Το εστιατόριο προσφέρει πρωινό από τις 08:30 έως και τις 12:30.

Δελφών 16 και Παρασκευοπούλου Θεσσαλονίκη Οδηγίες πλοήγησης 8A3B6F09-5683-489D-BA54-CBE64263099C
address icon
Διεύθυνση

Δελφών 16 και Παρασκευοπούλου Θεσσαλονίκη

hour icon
Ωράριο

Δευτέρα έως Κυριακή 13:00 - 01:00

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

All-Day Cafe Restaurant

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

έως 15€

Τρόποι Πληρωμής

AMEX VISA Diners MasterCard

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Εκτενής λίστα κρασιών Παιδικά καθισματάκια

Κριτικές Οδός Δελφών

4.5

Συνολική βαθμολογία

39 Κριτικές

Φαγητό

4.5

Εξυπηρέτηση

4.6

Περιβάλλον

4.5

Τιμή

4.3