Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Μετά από 3 χρόνια και αμέτρητα #χιλιομετραστοκρεας και το ψήσιμο, με πολλά επιτυχημένα pop up meat & grill events σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! Η πρώτη Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, κατάφερε να δημιουργήσει το απόλυτο Meat point στην Αθήνα.
Ο χώρος είναι μικρός, φωτεινός και ζεστά διακοσμημένος με vintage ρετρό στοιχεία, όπου κάποιες γωνιές του, θυμίζουν έντονα οικογενειακή τραπεζαρία.
Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη και η ομάδα της, που αποτελείται από έμπειρους κρεοτέχνες και ψήστες, επιλέγουν τα καλύτερα κομμάτια κρέατος από φάρμες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τα ψήνουν αριστοτεχνικά σε περιστρεφόμενη Αργεντίνικη σούβλα, φούρνο Roaster με ξυλοκάρβουνο, Αμερικάνικο Kamado και φυσικά σε κλασική ελληνική σχάρα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κρεατογνωσίας.
Από τον κατάλογο του, σίγουρα ξεχωρίζουν η βουβαλίσια σπαλομπριζόλα Σερρών, η τεράστια porter house αγελάδας (t-bone μαζί με το φιλέτο), αλλά και το τρυφερό μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος στη σούβλα. Η Σεφ προτείνει επίσης, την Αργεντίνικη picanha (κιλότο μοσχαρίσιο) , που φτάνει στο τραπέζι σας και κόβεται μπροστά σας, αφράτο μπιφτέκι από μοσχίδα και χοιρινά πανσετάκια με Orlean bbq sauce, που λιώνουν στο στόμα!
Η Μυρσίνη Λαμπράκη λατρεύει την προβατίνα και στο Meat & Grill Stories, θα την γευτείτε σε όλες τις εκδοχές της! Φιλετάκια από σιτεμένη προβατίνα 30 ημερών, t-bone προβατίνας, μπιφτέκι από φιλέτο προβατίνας, καθώς και ένα απίστευτο λουκάνικο προβατίνας που φτιάχνει η ίδια η Σεφ.
Για τους πιο ψαγμένους hard core κρεατοφάγους, ο κατάλογος με τα nasty’s θα είναι ο παράδεισός τους! Ψητό μοσχαρίσιο μεδούλι με ζυμωτό ψωμί και horseradish, πίτα με γραβιέρα τρούφας και αρνίσια γλυκάδια ψημένη στην πέτρα, μοσχαρίσια μάγουλα στη γάστρα και γαρδουμπάκια κρητικά είναι μόνο μερικά από τα εξαιρετικά πιάτα που φέρουν την υπογραφή της Σεφ και μαζί με δροσερές σαλάτες που συνοδεύουν τέλεια το κρέας, όπως Κρητικό ντάκο «τούρτα» με κατίκι και παντζαρόφυλλα, Σφακιανή χορτόπιτα ψημένη στην πέτρα και δροσερή σαλάτα λαχανικών με φέτα βουτύρου, βάζουν την Νέα Φιλαδέλφεια στον απόλυτο ρυθμό της κρεατοφαγίας.
Ωράριο
Τρίτη έως Παρασκευή 18:00 - 00:00
Σάββατο 14:30 - 00:00
Kυριακή 14:30 - 21:00
Δευτέρα κλειστά
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555Στυλ
Steakhouse
Κόστος κατ'άτομο
26€ - 35€
Τρόποι Πληρωμής
VISA MasterCard
Υπηρεσίες
WiFi Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Εκτενής λίστα κρασιών Παιδικά καθισματάκια
Προτείνεται για
Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.