Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 50% και άρχισε να συγκεντρώνεις πόντους για δωροεπιταγές 10€ ή 25€
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού
cover photo

Meat & Grill Stories by Mirsini Lambraki

4.4

6 Κριτικές

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Μετά από 3 χρόνια και αμέτρητα  #χιλιομετραστοκρεας και το ψήσιμο, με πολλά επιτυχημένα pop up meat & grill events σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο! Η πρώτη Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη, κατάφερε να δημιουργήσει το απόλυτο Meat point στην Αθήνα.

Ο χώρος είναι μικρός, φωτεινός και ζεστά διακοσμημένος με vintage ρετρό στοιχεία, όπου κάποιες γωνιές του, θυμίζουν έντονα οικογενειακή τραπεζαρία.

Η Master Grill Chef Μυρσίνη Λαμπράκη και η ομάδα της, που αποτελείται από έμπειρους κρεοτέχνες και ψήστες, επιλέγουν τα καλύτερα κομμάτια κρέατος από φάρμες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και τα ψήνουν αριστοτεχνικά σε περιστρεφόμενη Αργεντίνικη σούβλα, φούρνο Roaster με ξυλοκάρβουνο, Αμερικάνικο Kamado και φυσικά σε κλασική ελληνική σχάρα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κρεατογνωσίας.

Από τον κατάλογο του, σίγουρα ξεχωρίζουν η βουβαλίσια σπαλομπριζόλα Σερρών, η τεράστια porter house αγελάδας (t-bone μαζί με το φιλέτο), αλλά και το τρυφερό μοσχαρίσιο συκώτι γάλακτος στη σούβλα. Η Σεφ προτείνει επίσης, την Αργεντίνικη  picanha (κιλότο μοσχαρίσιο) , που φτάνει στο τραπέζι σας και κόβεται μπροστά σας, αφράτο μπιφτέκι από μοσχίδα και χοιρινά πανσετάκια με Orlean bbq sauce, που λιώνουν στο στόμα!

Η Μυρσίνη Λαμπράκη λατρεύει την προβατίνα και στο Meat & Grill Stories, θα την γευτείτε σε όλες τις εκδοχές της! Φιλετάκια από σιτεμένη προβατίνα 30 ημερών, t-bone προβατίνας, μπιφτέκι από φιλέτο προβατίνας, καθώς και ένα απίστευτο λουκάνικο προβατίνας που φτιάχνει η ίδια η Σεφ.

Για τους πιο ψαγμένους hard core κρεατοφάγους, ο κατάλογος με τα nasty’s θα είναι ο παράδεισός τους! Ψητό μοσχαρίσιο μεδούλι με ζυμωτό ψωμί και horseradish, πίτα με γραβιέρα τρούφας και αρνίσια γλυκάδια ψημένη στην πέτρα, μοσχαρίσια μάγουλα στη γάστρα και γαρδουμπάκια κρητικά είναι μόνο μερικά από τα εξαιρετικά πιάτα που φέρουν την υπογραφή της Σεφ και μαζί με δροσερές σαλάτες που συνοδεύουν τέλεια το κρέας, όπως Κρητικό ντάκο «τούρτα» με κατίκι και παντζαρόφυλλα, Σφακιανή χορτόπιτα ψημένη στην πέτρα και δροσερή σαλάτα λαχανικών με φέτα βουτύρου, βάζουν την Νέα Φιλαδέλφεια στον απόλυτο ρυθμό της κρεατοφαγίας.

address icon
Διεύθυνση

Λεωφόρος Δεκελείας 88 Νέα Φιλαδέλφεια

hour icon
Ωράριο

Τρίτη έως Παρασκευή 15:00 - 01:00
Σάββατο - Κυριακή 13:00 - 01:00
Δευτέρα κλειστά

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Steakhouse

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

26€ - 35€

payments
Τρόποι Πληρωμής

VISA MasterCard

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Εκτενής λίστα κρασιών Παιδικά καθισματάκια

4.4

Συνολική βαθμολογία

6 Κριτικές

Φαγητό

4.5

Εξυπηρέτηση

4.8

Περιβάλλον

4.3

Τιμή

4.0