Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

 • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
 • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
 • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

 • Εξασφάλισε έκπτωση έως 50% και άρχισε να συγκεντρώνεις πόντους για δωροεπιταγές 10€ ή 25€
 • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
 • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

 • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
 • Δεν υπάρχουν κουπόνια
 • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Στην Αθήνα, στο Mayan του αγαπημένου Σεφ Σταμάτη Τσίλια, στην αγαπημένη Στοά Πεσμαζόγλου - Πανεπιστημίου 39, η κουζίνα Νikkei διαπρέπει! Η κουζίνα Nikkei είναι μια αρμονική σύνθεση fusion, μεταξύ της γαστρονομικής παράδοσης της Ιαπωνίας και του Περού. Η ιαπωνική γαστρονομική παράδοση παντρεύεται με τις έντονες, ζωντανές και πικάντικες γεύσεις του Περού. Με μπάρα που αποτελεί εμπειρία, διότι φιλοξενεί ακριβώς μπροστά της, 10 πολυθρόνες και έτσι ο σεφ δημιουργεί και σερβίρει την ίδια στιγμή μπροστά σας. Στη σκεπαστή αυλή υπάρχουν τραπέζια και σε εξωτερικό χώρο. Με κατάλογο με βάση την ιαπωνική - περουβιανή κουζίνα, που αλλάζει σε τακτά χρονικά διαστήματα! Χρησιμοποιούνται εγχώρια ψάρια και θαλασσινά όπως λυθρίνια, μπαρμπούνια, γαρίδα και άλλα, ανάλογα την εποχή, ενώ το σούσι του Mayan κινείται και αυτό στα πρότυπα της Nikkei κουζίνας. O αγαπημένος Σεφ έχει δώσει μεγάλη βάση στις σάλτσες και στις μαρμελάδες, αλλά έχει δημιουργήσει ακόμα και το τυρί το οποίο φτιάχνεται σε κενό αέρος και αποτελεί μοναδική γευστική εμπειρία! Όσο για την λίστα των κρασιών, αυτή περιέχει επιλογές τόσο από τον Ελληνικό όσο και από τον Ισπανικό και Χιλιανό αμπελώνα. Επίσης στον κατάλογο υπάρχουν και κάποια premium ποτά. 

Κάντε την κράτηση σας εύκολα και γρήγορα μέσω etable και επισκεφθείτε ένα μοναδικό εστιατόριο Περουβιανής και Ιαπωνικής κουζίνας! 

 • Για κρατήσεις άνω 4 ατόμων χρειάζεται να κάνετε τηλεφωνική επιβεβαίωση με το εστιατόριο. Η διαθεσιμότητα του χώρου για μεγάλες παρέες είναι περιορισμένη! Κρατήσεις άνω των 4 ατόμων δεν γίνονται δεκτές αν δεν γίνει επικοινωνία με το κατάστημα.
 • Το τραπέζι παραμένει δεσμευμένο για 20 λεπτά. Σε περίπτωση καθυστέρησης στην προσέλευση, επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το εστιατόριο.
address icon
Διεύθυνση

Πανεπιστημίου 39 Αθήνα

hour icon
Ωράριο

Τρίτη έως Πέμπτη 18:00 - 23:00
Παρασκευή - Σάββατο 18:00 - 00:00
Κυριακή 18:00 - 23:00
Δευτέρα Κλειστά

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Wine Restaurant

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

16€ - 25€

payments
Τρόποι Πληρωμής

VISA MasterCard

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Εκτενής λίστα κρασιών Parking επί πληρωμή

Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.