Φωτογραφίες
Top λόγοι να φάτε εδώ

Μοναδικό μενού
H μοναδικότητα του μενού για την Ελλάδα, που υπογράφεται από τον κορυφαίο Έλληνα Chef της Νikkei κουζίνας Θάνο Στασινό

Εξαιρετικός χώρος
Το περιβάλλον του Huracan που συνδυάζει την Περουβιανή ατμόσφαιρα (πολυχρωμία, βουκαμβίλιες) σε συνδυασμό με την Ιαπωνική απλότητα (ανθισμένες αμυγδαλιές) σε ένα θεατράλε σκηνικό.

Ποιοτικές πρώτες ύλες
Η ποιότητα των πρώτων υλών αποτελεί την βάση για το γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις του Περού και της Ιαπωνίας
Πληροφορίες
Το Huracán, με τις αμυγδαλιές και τις βουκαμβίλιες, τα bamboo και την πέτρα, που ξεπήδησε από τη δημιουργική έμπνευση του Interior designer Γιώργου Παντελούκα και μας ταξιδεύει στην άνοιξη της Ιαπωνίας και του Περού. Από την πρώτη στιγμή που το Huracán, με τον θεατράλε φωτισμό, μας μυεί στη μαγεία και τα μυστικά της Nikkei κουζίνας (ένας συνδυασμός της περουβιανής με τη γιαπωνέζικη κουζίνα που δημιουργήθηκε τον 19ο αιώνα από τους Ιάπωνες μετανάστες στο Περού) με μια εκλεπτυσμένη γαστρονομική αύρα. Ένα εστιατόριο που έχει πάρει το όνομα του από έναν Θεό των Μάγιας που διαφέντευε ανέμους και τυφώνες, σε παρασέρνει στη γαστρονομική του δίνη.
Ωράριο
Τρίτη έως Σάββατο 20:00 - 02:00
Κυριακή - Δευτέρα κλειστά
Στυλ
Έθνικ
Κόστος κατ'άτομο
51€ και άνω
Τρόποι Πληρωμής
VISA MasterCard
Υπηρεσίες
WiFi Εκτενής λίστα κρασιών