Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Το ExMachina είναι ένα μπιστρό με αναφορές στην ελληνική ταβέρνα. Σκοπός του εστιατορίου είναι να ζήσετε μια κοινή εμπειρία με πιάτα στη μέση που μαγειρεύονται κατά παραγγελία.
Στην κουζίνα πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η ελληνική πρώτη ύλη, η οποία προέρχεται από μικρούς Έλληνες παραγωγούς και πλαισιώνεται από υλικά που έχει αγαπήσει ο chef Άνταμ Κοντοβάς, τόσο μέσα από τη μαγειρική του εμπειρία όσο και από τα ταξίδια του. Η αγάπη του για το ψάρι και οι ανάπαντεχοι συνδυασμοί ξεχωρίζουν στο μενού, ενώ τα πιάτα συνδυάζονται ιδανικά με επιλογές από μια συνεχώς ανανεωμένη λίστα κρασιών από την Ελλάδα κι όλο τον κόσμο. Η φιλοσοφία του Ex Machina ολοκληρώνεται με το zero waste και την ιδέα ότι να μοιράζεσαι το φαγητό σου σημαίνει ότι νοιάζεσαι.
Για τις κρατήσεις ισχύει 2,5 ώρες χρόνος παραμονής.
Ωράριο
Δευτέρα έως Σάββατο 18:30 - 01:30
Κυριακή κλειστά
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555Στυλ
Wine Restaurant
Κόστος κατ'άτομο
51€ και άνω
Τρόποι Πληρωμής
VISA MasterCard
Υπηρεσίες
WiFi Εκτενής λίστα κρασιών Παιδικά καθισματάκια
Προτείνεται για
Vegetarian Εμπειρίες επώνυμου chefΟικογένειες Εξωτερικός χώρος
Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.