Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Tο Barolo άνοιξε στο Παλαιό Ψυχικό λίγες μέρες μόνο πριν ξεκινήσει το δεύτερο lockdown, εκεί όπου παλιότερα υπήρχε το Misifu, είναι πολύ γοητευτικό και δικαίως τραβάει καθημερινά αρκετά βλέμματα. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα all day, χαλαρό και κομψότατο wine bistro που δημιούργησαν ο Γιάννης Μωράκης, ο Πέτρος Απαλάκης, ο Tomas Grubrac κι ο Δημήτρης Μπαλλιάν και στο οινικό του κομμάτι εστιάζει στα υπέροχα κρασιά, ενώ και το comfort λογικής μενού του προσανατολίζεται στην Ιταλία με ένα μοντέρνο touch όμως από τον σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου που κάνει την ωραία διαφορά. Στη κουζίνα βρίσκονται δυο ικανότατοι και ταλαντούχοι μάγειρες, ο Παναγιώτης Ζώκος και ο Aleksandr Bekesevych. Ξεχωρίζει το γευστικότατο Vitello του με κάπαρη, σέλερι, ραπανάκια και σάλτσα από καπνιστό τόνο, τις εξαίσιες ψητές γαρίδες σε κρύα σούπα πεπονιού με αβοκάντο, μακράν η πιο δυνατή στιγμή του και μια απολαυστική bolognese με gorgonzola και και ιδέα από ξύσμα lime. Σημειώστε ότι στο εσωτερικό του λειτουργεί κι ένα deli όποτε μπορείτε να κάνατε και τα ψώνια σας. Όσο για εκείνους που αγαπούν το κρασί, είναι ένας από τους βασικούς λόγους για να πάει κάποιος στο Barolo. Η ήδη πολύ ενδιαφέρουσα λίστα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες ετικέτες. Μάλιστα θα βρείτε και αρκετά fine wines σε δελεαστικές τιμές. Αφεθείτε στα χέρια του έμπειρου Γιώργου Μαρθαλαμάκη και θα σας πάει εκεί που πρέπει.
Ωράριο
Δευτέρα έως Κυριακή 09:00 - 00:00
Στυλ
All-Day Cafe Restaurant
Κόστος κατ'άτομο
36€ - 50€
Τρόποι Πληρωμής
VISA MasterCard
Υπηρεσίες
WiFi