Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1800 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 50% και άρχισε να συγκεντρώνεις πόντους για δωροεπιταγές 10€ ή 25€
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Al Pino (Μαρούσι)

4.0

20 Κριτικές

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Το Al Pino είναι ένα ξεχωριστό ιταλικό εστιατόριο στο Μαρούσι, που λειτουργεί τα τελευταία 40 χρόνια. Διαθέτει μοναδικά χειροποίητα ζυμαρικά που φτιάχνονται από φρέσκα υλικά, σε παραλλαγές της αρεσκείας σας.  Βασικό μέλημα των ιδρυτών Κωνσταντίνου και Βαγγέλη Σκάρλα είναι η επιμονή στην ποιότητα, γεγονός που διατηρεί σταθερό το κοινό του εστιατορίου από την πρώτη μέρα λειτουργίας του στο Παλαιό Φάληρο μέχρι και σήμερα . Στο αγαπημένο ιταλικό στέκι των μυημένων, τα ελληνικά στοιχεία ενσωματώνονται με απέριττη φυσικότητα σε μοντέρνες συνταγές. Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος του Al Pino σάς  περιμένει να δοκιμάσετε ιταλικές γεύσεις στο κατάστημα του Αμαρουσίου και να ταξιδέψετε νοερά μέχρι την Ιταλία. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το συνονόματο κρασί που παράγεται αποκλειστικά από το Al Pino, μόνο για εσάς!

address icon
Διεύθυνση

Βασ. Σοφίας 50 & Μητροπόλεως Μαρούσι

hour icon
Ωράριο

Δευτέρα έως Κυριακή 11:00 - 01:00

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Trattoria

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

16€ - 25€

Τρόποι Πληρωμής

AMEX VISA MasterCard Ticket Restaurant

cutlery icon
Μενού
Δες τον κατάλογο του εστιατορίου Τελευταία ενημέρωση στις 01/02/2018
face icon
Υπηρεσίες

WiFi Εκτενής λίστα κρασιών Παιδικά καθισματάκια Με ειδικό χώρο για καπνιστές

Κριτικές Al Pino

4.0

Συνολική βαθμολογία

20 Κριτικές

Φαγητό

4.3

Εξυπηρέτηση

4.5

Περιβάλλον

4.0

Τιμή

3.3