Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

 • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
 • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
 • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

 • Εξασφάλισε έκπτωση έως 50% και άρχισε να συγκεντρώνεις πόντους για δωροεπιταγές 10€ ή 25€
 • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
 • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

 • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
 • Δεν υπάρχουν κουπόνια
 • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Παραγγέλνοντας αναψυκτικά Coca-Cola, όσα και τα άτομα της κράτησης, ξεκλειδώνει η αποκλειστική έκπτωση από το εστιατόριο. Κάντε την κράτησή σας σε ένα από τα παρακάτω εστιατόρια από 4 Μαΐου μέχρι 9 Ιουνίου.

Ανακαλύψτε περισσότερα από 1500 εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα και κλείστε τραπέζι online 24x7. Εντελώς Δωρεάν! Χωρίς Τηλέφωνο! Με αποκλειστικές εκπτώσεις. Μάθετε περισσότερα

Η Coca-Cola, σε συνεργασία με το e-table, φέρνει τα Italian Days σε επιλεγμένα εστιατόρια από 4 Μαΐου μέχρι 9 Ιουνίου! Απολαύστε αναψυκτικά της Coca-Cola με το γεύμα σας και κερδίστε αποκλειστικές εκπτώσεις.

Πώς λειτουργεί

Βρείτε εστιατόριο

Διαλέξτε ένα από τα παρακάτω επιλεγμένα εστιατόρια για να κερδίσετε αποκλειστική έκπτωση.

Κάντε κράτηση

Επιλέξτε την ημέρα και την ώρα που επιθυμείτε να επισκεφτείτε το εστιατόριο και κάντε κράτηση με το e-table.

Κερδίστε αποκλειστική έκπτωση

Παραγγέλνοντας αναψυκτικά Coca-Cola, όσα και τα άτομα της κράτησης, ξεκλειδώνει η αποκλειστική έκπτωση από το εστιατόριο.

Έχετε κάποια απορία;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 211-311-5555 για να κάνουμε την κράτηση μαζί
(καθημερινά 11:00 με 23:00)

Όροι και προϋποθέσεις

 1. Διάρκεια Προωθητικής Ενέργειας: 4 Μαΐου 2019 έως και 9 Ιουνίου 2019.
 2. Αντικείμενο: Οι χρήστες της υπηρεσίας κράτησης σε Εστιατόριο, όπως αυτή προσφέρεται από την E-table Μ.ΙΚΕ, δικαιούνται αποκλειστική έκπτωση εφόσον (α) επισκεφθούν ένα από τα συμμετέχοντα Εστιατόρια με κράτηση που πραγματοποιήθηκε μέσω των υποδομών της e-table.gr, και (β) αγοράσουν τουλάχιστον τόσα αναψυκτικά Coca-Cola, όσα και ο οριστικός αριθμός των ατόμων της κράτησης (δεν υπολογίζονται τα άτομα κάτω των 14 ετών).
 3. Στην προωθητική ενέργεια συμμετέχουν όσες κρατήσεις πραγματοποιηθούν για τα εστιατόρια που παρουσιάζονται στην σελίδα www.e-table.gr/italian-days-by-coca-cola με ημερομηνία προσέλευσης στο εστιατόριο από 4 Μαΐου έως 9 Ιουνίου 2019.
 4. Οι χρήστες για να λάβουν την αποκλειστική έκπτωση της προωθητικής ενέργειας θα πρέπει να αγοράσουν κατά τη διάρκεια του γεύματός τους τουλάχιστον τόσα αναψυκτικά Coca-Cola, όσα και ο οριστικός αριθμός των ατόμων της κράτησης, από την παρακάτω λίστα προϊόντων:
 5. Η E-table Μ.ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των παρεχόμενων προσφορών κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας. Κάθε αλλαγή θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα www.e-table.gr/italian-days-by-coca-cola.
 6. Η έκπτωση δεν αντικαθίσταται με άλλου είδους προσφορά ή άλλο τρόπο και δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.
 7. Οι χρήστες αποδέχονται το γεγονός ότι για τους σκοπούς της πραγματοποίησης της προωθητικής ενέργειας θα λάβουν υπενθύμιση της Προωθητικής ενέργειας μέσω γραπτού μηνύματος στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν παραχωρήσει στην E-table Μ.ΙΚΕ κατά την πραγματοποίηση της κράτησης και εφόσον δίνουν την συγκατάθεσή τους για αυτήν την αποστολή.
 8. Η προωθητική ενέργεια Italian Days by Coca-Cola δε συνδυάζεται με άλλη προωθητική ενέργεια ή έκπτωση του εστιατορίου που συμμετέχει.