Αρχική Apps Πρόγραμμα επιβράβευσης Faq Blog Αλλαγή σε αγγλικά
Κλείσε τραπέζι

1600 Raki Ba Raki

4.8

6 Κριτικές

Πληροφορίες

Το 1600 Raki Ba Raki στο Ρέθυμνο είναι ένα κλασικό κρητικό ρακάδικο. Τα καλυτέρα ελληνικά προϊόντα επιλέγονται καθημερινά για να δώσουν την αυθεντική τοπική γεύση στα πιάτα. Ο σεφ παντρεύει νοστιμιές και δίνει μια φρέσκια άποψη για το γρήγορο, υγιεινό και νόστιμο μεζέ. Αν κάποιος ψάξει την ερμηνεία αυτής της λέξης στο λεξικό, θα βρει απλές περιγραφές, ερμηνείες που όμως δεν περιλαμβάνουν όλα όσα σημαίνει ο μεζές για τον καθένα μας. Το περιβάλλον του φιλικό και φιλόξενο. Θυμίζει λίγο παλιό παντοπωλείο, παραδοσιακό καφενέ αλλά πέρα από τη διακόσμηση, σε κερδίζει με τις μυρωδιές που βγαίνουν από την κουζίνα του. Τα πιάτα που σερβίρει βασίζονται στην Κρητική κουζίνα, τις παραδοσιακές ελληνικές συνταγές και την ισορροπημένη Μεσογειακή διατροφή. Είναι εμπνευσμένα, πρωτότυπα, γεμάτα φαντασία και φρεσκάδα. Και παρασκευάζονται πάντα με απλά εποχικά υλικά και τα καλύτερα ελληνικά προϊόντα. Έτσι το αποτέλεσμα που φτάνει στο πιάτο είναι πεντανόστιμο και το φαγητό αυθεντικό με τοπικές πινελιές. Κάντε την κράτηση σας εύκολα και γρήγορα και ζήστε μια μοναδική εμπειρία!


Διεύθυνση

Αραμπατζόγλου 17 Ρέθυμνο

Ωράριο

Δευτέρα έως Κυριακή 12:00 - 01:00

Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
Στυλ

Μεζεδοπωλείο

Κόστος κατ'άτομο

16€ - 25€

Τρόποι Πληρωμής

VISA MasterCard

Υπηρεσίες

WiFi Alphabank Bonus Εκτενής λίστα κρασιών Παιδικά καθισματάκια

κριτικές

4.8

Συνολική βαθμολογία

6 Κριτικές

Φαγητό

4.8

Εξυπηρέτηση

4.8

Περιβάλλον

4.8

Τιμή

4.5

nia_sifo@yahoo.gr

Δείπνησε εδώ στις 09 12 2022

Το live καταπληκτικό ! Το φαγητό επίσης ! Τα παιδιά στο σέρβις ευγενέστατα ! Μας κράτησαν το τραπέζι που είχα στο μυαλό μου ! Θα τα ξαναπούμε σίγουρα !

Βαθμολογία
Φαγητό
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον
Τιμή

ADagres

Δείπνησε εδώ στις 21 08 2022

Φανταστική κουζίνα (ειδικά οι πίτες) με ευφάνταστες επιλογές, καταπληκτικός χώρος και εξαιρετικό προσωπικό. Τι άλλο να ζητήσει κανείς παραπάνω από αυτά;

Βαθμολογία
Φαγητό
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον
Τιμή

Διονύσης Ξ

Δείπνησε εδώ στις 24 10 2021

το φαγητό ήταν καλό. απλά για κάποιο λόγο δεν είχε περαστεί η κράτηση και έπρεπε να περιμένουμε αρκετά μέχρι να βρεθεί τραπέζι, πράγμα που θες να αποφύγεις και κάνεις την κράτηση από την εφαρμογή

Βαθμολογία
Φαγητό
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον
Τιμή

Rita Pras

Δείπνησε εδώ στις 12 08 2021

Εξαιρετικό μενού, σύγχρονες παραλλαγές σε κλασσικές συνταγές της κρητικής κουζίνας. Φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό. Μοναδικός συνδυασμός τοποθεσίας, περιβάλλοντος και αισθητικής. Συγχαρητήρια!

Βαθμολογία
Φαγητό
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον
Τιμή

Tolis146

Δείπνησε εδώ στις 29 07 2021

Καταπληκτικό φαγητό! Ότι δοκιμάσαμε ηταν πεντανόστιμο! Εξαιρετικοί συνδυασμοί υλικών στα πιάτα. Πολύ καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση! Τραπεζάκια στα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου. Εξαιρετική επιλογή!

Βαθμολογία
Φαγητό
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον
Τιμή

Dionysios Ou.

Δείπνησε εδώ στις 30 06 2019

Ένα όμορφο εστιατόριο στην καρδιά της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου... Το προσωπικό ευγενέστατο και το φαγητό αρκετά νόστιμο. Το περιβάλλον όμορφο - υπάρχουν τραπεζάκια έξω - όπου μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου στα μοναδικά στενάκια του Ρεθύμνου.

Βαθμολογία
Φαγητό
Εξυπηρέτηση
Περιβάλλον
Τιμή