Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 50% και άρχισε να συγκεντρώνεις πόντους για δωροεπιταγές 10€ ή 25€
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

The BBQ Low & Slow

4.6

27 Κριτικές

loyalty Εξαργύρωση πόντων e-table

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

To The BBQ Low & Slow είναι ένα εστιατόριο που βρίσκεται στην Αμφιάλη στην περιοχή του Κερατσινίου σ έναν πολύ όμορφο χώρο, απλά διακοσμημένο με πέτρα και ξύλο και έχει γίνει το νέο στέκι για τους λάτρεις του κρέατος κι όχι μόνο. Από τα ορεκτικά ξεχωρίζουν τα μανιτάρια τους, τα ιδιαίτερα λουκάνικα τους και η φωλιά του χοίρου από αργομαγειρεμένο χοιρινό. Αξίξει να δοκιμάσετε τα καπνιστά τους κρέατα -- εξαιρετικά Spare ribs ,ζουμερή  πανσέτα, χοιρινό λαιμό και εκπληκτικό λουκάνικο Δομοκού-- που τα καπνίζουν μόνοι τους σε χειροποίητο μηχάνημα με την μέθοδο του «ζεστού καπνίσματος» μόνο με ξύλο οξυάς και δρυ. Στο μενού θα βρείτε μπριζόλες κάθε είδους, από μπριζολάκια, χοιρινές και μοσχαρίσιες τεραστίων διαστάσεων Tomahawk. Από την μεγάλη ποικιλία των burgers ξεχωρίζουν το  Cannabis Burger που δεν θα το βρείτε αλλού, το Wild με αρνίσιο μπιφτέκι καθώς και το Hot-Hot για πυρίμαχα στομάχια. Επίσης μην παραλείψετε το vagonetto με την τεχνική sous vide.  Την πανδαισία των γεύσεων συμπληρώνουν τα επιλεγμένα κρασιά που συνδυάζονται με τα κρέατα καθώς και μία μεγάλη ποικιλία από μπύρες. Κάντε κράτηση μέσα από το e-table.gr στο The BBQ Low & Slow για να αφεθείτε στις υπέροχες γεύσεις που θα αναστατώσουν τον ουρανίσκο σας και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και τα προνόμια που σας παρέχονται.

Στο The BBQ έχουμε 2 βασικούς τρόπους Low & Slow που μαγειρεύουμε τα φαγητά μας. Ο πρώτος τρόπος απαιτεί τη χρήση ενός μηχανήματος που ονομάζεται “Offset Smoker” (μηχάνημα καπνού). Κατασκευασμένο ειδικά για το The BBQ Low & Slow στην Ελλάδα από γνώστες της τεχνολογίας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εστιατορίου μας, αργοκαπνίζει τα κρέατά μας με απόλυτα φυσικό τρόπο και πρώτη ύλη το ξύλο. Ο δεύτερος τρόπος που χρησιμοποιείται είναι η γνωστή εξαιρετική τεχνική μαγειρέματος “Sous Vide”. Με την τεχνική αυτή το κρέας αργομαγειρεύεται για πολλές ώρες, μέχρι να φτάσει τρυφερό και γευστικό στο πιάτο σας.

restaurant menu

Δες αναλυτικά τον τιμοκατάλογο του εστιατορίου ΜΕΝΟΥ

address icon
Διεύθυνση

Αχιλλέως 7-9 Κερατσίνι

hour icon
Ωράριο

Τρίτη έως Παρασκευή 18:00 - 01:00
Σάββατο 13:00 - 01:00
Κυριακή 13:00 - 23:00 Δευτέρα κλειστά

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Steakhouse

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

16€ - 25€

payments
Τρόποι Πληρωμής

VISA Diners MasterCard

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Παιδικά καθισματάκια

4.6

Συνολική βαθμολογία

27 Κριτικές

Φαγητό

4.5

Εξυπηρέτηση

5.0

Περιβάλλον

4.4

Τιμή

4.3

Advertisement