Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 50% και άρχισε να συγκεντρώνεις πόντους για δωροεπιταγές 10€ ή 25€
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

The BBQ Low & Slow

Aπορίες και όροι σχετικά με την κράτηση question mark

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

To The BBQ Low & Slow είναι ένα νέο εστιατόριο που άνοιξε στην Αμφιάλη στην περιοχή του Κερατσινίου σ έναν πολύ όμορφο χώρο, απλά διακοσμημένο με πέτρα και ξύλο και φιλοδοξεί να γίνει το νέο στέκι για τους λάτρεις του κρέατος κι όχι μόνο..

Αξίξει να δοκιμάσετε τα καπνιστά τους κρέατα -- Spare ribs με σπιτική Jack Daniels bbq sause, χοιρινή πανσέτα και εκπληκτικό λουκάνικο Δομοκού-- που τα καπνίζουν μόνοι τους σε χειροποίητο μηχάνημα με την μέθοδο του «ζεστού καπνίσματος» μόνο με ξύλο οξυάς και δρυ.

Στο μενού θα βρείτε μπριζόλες κάθε είδους από χοιρινές long steak μέχρι T-Bone και Tomahawk με πολύ ωραία συνοδευτικά καθώς και μοσχαρίσιο φιλέτο μαριναρισμένο με φασκόμηλο όπως και το ιδιαίτερο butter pork σιγομαγειρεμένο για πολλές ώρες. Επίσης από την μεγάλη ποικιλία των burgers ξεχωρίζουν το  Black Weed-O με μπιφτέκι black angus, λάδι κάνναβης και σως κάνναβης καθώς και το Shepherd με αρνίσιο μπιφτέκι με μους φέτας. Την πανδαισία των γεύσεων συμπληρώνουν τα επιλεγμένα κρασιά που συνδιάζονται με τα κρέατα καθώς και μία ποικιλία από μπύρες γνωστές αλλά και από μικρές ζυθοποιίες.

Κάντε κράτηση μέσα από το e-table.gr στο The BBQ Low & Slow για να αφεθείτε στις υπέροχες γεύσεις που θα αναστατώσουν τον ουρανίσκο σας και επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και τα προνόμια που σας παρέχονται.

quotes

Στο The BBQ έχουμε 2 βασικούς τρόπους Low & Slow που μαγειρεύουμε τα φαγητά μας: Ο πρώτος τρόπος απαιτεί τη χρήση ενός μηχανήματος που ονομάζεται “Offset Smoker” (μηχάνημα καπνού). Κατασκευασμένο ειδικά για τοThe BBQ Low & Slowστην Ελλάδα από γνώστες της τεχνολογίας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εστιατορίου μας, αργοκαπνίζει τα κρέατά μας με απόλυτα φυσικό τρόπο και πρώτη ύλη το ξύλο. Ο δεύτερος τρόπος που χρησιμοποιείται είναι η γνωστή εξαιρετική τεχνική μαγειρέματος “Sous Vide”. Με την τεχνική αυτή το κρέας αργομαγειρεύεται για πολλές ώρες, μέχρι να φτάσει τρυφερό και γευστικό στο πιάτο σας.

restaurant menu

Δες αναλυτικά τον τιμοκατάλογο του εστιατορίου ΜΕΝΟΥ

address icon
Διεύθυνση

Αχιλλέως 7-9 Κερατσίνι

hour icon
Ωράριο

Τρίτη έως Παρασκευή 18:00 - 01:00
Παρασκευή έως Κυριακή 13:00 - 01:00
Δευτέρα κλειστά

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Grill

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

16€ - 25€

payments
Τρόποι Πληρωμής

AMEX VISA Diners MasterCard

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Παιδικά καθισματάκια

Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.

Για οποιαδήποτε απορία καλέστε στο 211-311-5555 καθημερινά 11:00 - 23:00 (αστική χρέωση)