Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 50% και άρχισε να συγκεντρώνεις πόντους για δωροεπιταγές 10€ ή 25€
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Το Μάντολα είναι ένα ελληνικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, στα φημισμένα Λαδάδικα, που προφέρει καλή ελληνική κουζίνα. Η μάντολα στην Κεφαλλονιά είναι ένα καραμελωμένο αμύγδαλο με κόκκινο χρώμα και υπέροχη γεύση. Aπό αυτό πήρε το όνομά του το εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και 5 χρόνια φιλοξενεί πιστούς πελάτες σε έναν χώρο με φιλική ατμόσφαιρα, άριστη εξυπηρέτηση και σταθερή ποιότηταΑπό την πρώτη στιγμή κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φίλων της ελληνικής κουζίνας που αγαπούν τις παραδοσιακές γεύσεις, αλλά αναζητούν και κάτι περισσότερο. Ευφάνταστοι συνδυασμοί υλικών από τον chef Γιάννη Καρίκα και ένα μενού με σπεσιαλιτέ, πρώτες ύλες που έρχονται από τα Επτάνησα και παραδοσιακά πιάτα που αφήνουν άναυδους ακόμη και τους βέρους Επτανήσιους, είναι τα πρώτα σχόλια που θα ακούσετε για το εστιατόριο. Οι λέξεις μπουρδέτο, φρυγαδέλι και παστιτσάδα είναι τα must της κουζίνας, καθώς και οι ψαρομεζέδες έκπληξη. Απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι στα Επτάνησα και την Κεφαλλονιά, μέσα από το πιάτο σας. 

address icon
Διεύθυνση

Κατούνη 19 Θεσσαλονίκη

hour icon
Ωράριο

Καθημερινά 13:00 - 02:00

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Κλασσικό

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

έως 15€

tags icon
Προτείνεται για

Οικογένειες

4.3

Συνολική βαθμολογία

6 Κριτικές

Φαγητό

4.3

Εξυπηρέτηση

4.3

Περιβάλλον

4.3

Τιμή

4.0