Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Στον δρόμο της Αναστασίου Ζίννη στο Κουκάκι, βρίσκεται η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου, ένα μοναδικό εστιατόριο με κυριλλική επιγραφή που φιλοξενεί στα πιάτα του 50 μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε εξαιρετικό κρασί και να ανακαλύψετε γεύσεις που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα των πρώτων υλών.

Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου διασκοσμείται από τα σίδερα που χρησιμοποιούνταν στον χώρο από προηγούμενη χρήση και ανακυκλώθηκαν με δημιουργικό τρόπο από τον Γιώργο Γκάτσο και τους συνεργάτες του. Ο Γιώργος Γκάτσος είναι ο δημιουργός πίσω από τη "Φάμπρικα του Ευφρόσυνου," έχοντας αποκτήσει τη "μαγειρική μαθητεία" του δίπλα σε αγιορείτες μοναχούς. Τα κυρίως πιάτα αποπνέουν αληθινές γεύσεις, συνδεδεμένες με τις ρίζες της παράδοσης. Η κουζίνα του είναι επηρεασμένη από την αγιορείτικη κουζίνα και φημίζεται για την υψηλή ποιότητα του κρέατος που προσφέρει, όπως το συκώτι στη σχάρα, τα μοσχαρίσια πλευρά και το αρνάκι στη γάστρα και και το μπιφτέκι με μοσχαρίσιο- αρνίσιο κιμά. Ωστόσο, η κουζίνα του σέβεται τις περιόδους νηστείας και επιλέγει προσεκτικά τα ψάρια της από ψαρά της Λευκάδας. Το αποτέλεσμα είναι πιάτα όπως η σκορπίνα και ο μπακαλιάρος που σερβίρονται αχνιστά σε ζωμό καραβίδας και η σουπιά που μαγειρεύεται με το μελάνι της.

Τη λίστα κρασιών επιμελείται η Αθηνά Τσώλη, οινολόγος με σπουδές στην Ελλάδα και τη Γαλλία. Ανάμεσα στις ετικέτες κρασιών θα βρείτε πολλά “διαμάντια” από την ελληνική οινοπαραγωγή, σε εξαιρετικές τιμές, καθώς και φυσικά κρασιά με μικρή παρέμβαση, προσφέροντας μια ευκαιρία να ανακαλύψετε γήγενεις ποικιλίες του τόπου.

Τέλος, εκτός από τον σταθερό κατάλογο, υπάρχει και ένας κατάλογος που διαμορφώνεται ανάλογα με τα εποχικά υλικά της αγοράς. Με βάση τη δύναμη των καθαρών υλικών, η ανοιχτή κουζίνα χρησιμοποιεί βιολογικές πρώτες ύλες από παραγωγούς από όλη την Ελλάδα.

Για τις κρατήσεις ισχύει 2 ώρες χρόνος παραμονής. 

Ισχύει 2ωρο seating για κάθε κράτηση

address icon
Διεύθυνση

Αναστασίου Ζίννη 34 & Ανδρούτσου 27 Κουκάκι

hour icon
Ωράριο

Τρίτη έως Πέμπτη 18:00 - 00:00
Παρασκευή 14:00 - 01:00
Σάββατο 13:30 - 01:00
Κυριακή 13:00 - 20:30
Δευτέρα κλειστά

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Wine Restaurant

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

26€ - 35€

payments
Τρόποι Πληρωμής

VISA MasterCard

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Εκτενής λίστα κρασιών Parking επί πληρωμή Παιδικά καθισματάκια

Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.