Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Εστιατόριο τα Κιούπια

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Ο βραβευμένος και διεθνώς αναγνωρισμένος chef Μιχάλης Κουμπιάδης δημιούργησε το 1972 το εστιατόριο τα Κιούπια το οποίο ξεχώρισε για την αισθητική του και τη μαγειρική του αρτιότητα μέσα από σκληρούς αγώνες και προσπάθειες του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του. Το 1980 Τα Κιούπια στη Ρόδο παίρνουν τη γνωστή τους έως σήμερα μορφή και κατακτούν τον κόσμο με τις γεύσεις και την πρωτοτυπία τους.

Η κουζίνα που έφτιαξε ο Μιχάλης ήθελε να είναι πιστή στην ελληνική παράδοση με φαγητά τα οποία ψήνονται σε κιούπια στον ξυλόφουρνο, με πρωτότυπες ιδέες, με αγνά υλικά και πολύ μεράκι έτσι ώστε οι γεύσεις να ξεχωρίζουν και να μένουν αξέχαστες στον καλεσμένο.

Τα Κιούπια έχουν διακριθεί στους Grand Top Chefs of the World, μία ομολογουμένως τεράστια διάκριση και επίσης ο βρετανικός Observer το 2009 κατέταξε την μελιτζανοσαλάτα του ως 2ο καλύτερο πιάτο ανάμεσα στα 50 καλύτερα του κόσμου!

Το εστιατόριο που έγινε μύθος, είναι πλέον εδώ.

 

address icon
Διεύθυνση

Μενεκλέους 22 Παλιά Πόλη

hour icon
Ωράριο

Δευτέρα έως Κυριακή 12.00 - 00.00

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Κλασσικό

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

16€ - 25€

payments
Τρόποι Πληρωμής

VISA Diners MasterCard

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Εκτενής λίστα κρασιών Παιδικά καθισματάκια

Κριτικές Εστιατορίου

Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.