Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Ο βραβευμένος και διεθνώς αναγνωρισμένος chef Μιχάλης Κουμπιάδης δημιούργησε το 1972 το εστιατόριο τα Κιούπια το οποίο ξεχώρισε για την αισθητική του και τη μαγειρική του αρτιότητα μέσα από σκληρούς αγώνες και προσπάθειες του ίδιου αλλά και της οικογένειάς του. Το 1980 Τα Κιούπια στη Ρόδο παίρνουν τη γνωστή τους έως σήμερα μορφή και κατακτούν τον κόσμο με τις γεύσεις και την πρωτοτυπία τους.
Η κουζίνα που έφτιαξε ο Μιχάλης ήθελε να είναι πιστή στην ελληνική παράδοση με φαγητά τα οποία ψήνονται σε κιούπια στον ξυλόφουρνο, με πρωτότυπες ιδέες, με αγνά υλικά και πολύ μεράκι έτσι ώστε οι γεύσεις να ξεχωρίζουν και να μένουν αξέχαστες στον καλεσμένο.
Τα Κιούπια έχουν διακριθεί στους Grand Top Chefs of the World, μία ομολογουμένως τεράστια διάκριση και επίσης ο βρετανικός Observer το 2009 κατέταξε την μελιτζανοσαλάτα του ως 2ο καλύτερο πιάτο ανάμεσα στα 50 καλύτερα του κόσμου!
Το εστιατόριο που έγινε μύθος, είναι πλέον εδώ.
Ωράριο
Δευτέρα έως Κυριακή 12.00 - 00.00
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555Στυλ
Κλασσικό
Κόστος κατ'άτομο
16€ - 25€
Τρόποι Πληρωμής
VISA Diners MasterCard
Υπηρεσίες
WiFi Πρόσβαση για ΑΜΕΑ Εκτενής λίστα κρασιών Παιδικά καθισματάκια
Κριτικές Εστιατορίου
Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.