Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 50% και άρχισε να συγκεντρώνεις πόντους για δωροεπιταγές 10€ ή 25€
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Αγιολί

Aπορίες και όροι σχετικά με την κράτηση question mark

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Το Αγιολί ανοίγει τις πόρτες του για πρώτη φορά στο ισόγειο του ξενοδοχείου Ηλέκτρα Παλλάς στην Πλατεία Αριστοτέλους. Η ομάδα του Αγιολί ξεκινά με επικεφαλή τον Γιώργο Κώστογλου και Σεφ τον Αστέρη Κουστούδη. Στον σχεδιασμό του αρχικού μενού συμμετέχει ο Σωτήρης Ευαγγέλου. Αντιμετωπίζοντας το φαγητό ως απόλαυση και φάρμακο μαζί, δημιουργεί μενού που εξελίσσονται συνεχώς και πρωτοπορεί στα γαστρονομικά δεδομένα της πόλης. Την αρχιτεκτονική μελέτη επιμελούνται οι γνωστοί αρχιτέκτονες-σκηνογράφοι: Γ. Γαβαλάς και Γ. Μουρίκης. Στο καλύτερο σημείο της πόλης, με τραπεζάκια έξω, γίνεται αμέσως σημείο αναφοράς, ποιότητας, τιμής και απόλαυσης. Διαθέτει δικό του Ζαχαροπλαστείο-Αρτοποιείο.

Το εν λόγω εστιατόριο δε διαθέτει επί του παρόντος δυνατότητα online κρατήσεων. 

address icon
Διεύθυνση

Λεωφόρος Νίκης 15 Παραλία Θεσσαλονίκης

hour icon
Ωράριο

Καθημερινά 12:00 - 01:00

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Beer Restaurant

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

16€ - 25€

tags icon
Προτείνεται για

Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.