Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Το εστιατόριο 333 & Chef’s Workshop στο Σύνταγμα είναι ένας νέος χώρος που προσφέρει μεσογειακή fusion κουζίνα που βασίζεται στην εποχικότητα. Το 333 ξεκινά από το πρωί με καφέ που έρχεται παρέα με beignet από τη Νέα Ορλεάνη, ενώ από νωρίς σερβίρεται και brunch με συνταγές με pancakes, beignet και εκπληκτικά steak sandwich. Ο καφές είναι Taf, προσφέρονται και θεματικές ποικιλίες καφέ από χώρες όπως η Αιθιοπία και η Κόστα Ρίκα, ενώ υπάρχουν και πρωτοποριακές εκχυλίσεις φίλτρου με head barrista τον Αντώνη Παρασύρη.
Τα ηνία της κουζίνας έχει αναλάβει ο Head chef Νίκος Μικρόπουλος μαζί με ομάδα άλλων πέντε έμπειρων chef, ενώ την πρόταση συμπληρώνει μια λίστα με οργανικά-βιολογικά κρασιά από τον ελληνικό και το διεθνή αμπελώνα που υπογράφει ο sommelier Σπύρος Νομικός. Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε και δροσερά cocktail από τους Ξενοφώντα Σόφτη και Θανάση Τακίρη, όπου χρησιμοποιούνται μοναδικά homemade υλικά όπως μαρμελάδες γιαγιάδων από Ικαρία. Ανακαλύψτε τη νόστιμη πλευρά της Αθήνας σε έναν χώρο που λειτουργεί όλη μέρα για gourmet απολαύσεις. Κάντε κράτηση στο 333 & Chef’s Workshop μέσω e-table.gr και εξασφαλίστε προνόμια και εκπτώσεις στα εστιατόρια της Αθήνας.
Ωράριο
Δευτέρα έως Σάββατο 16:30 - 00:00
Κυριακή κλειστά
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555Στυλ
Bar Restaurant
Κόστος κατ'άτομο
26€ - 35€
Τρόποι Πληρωμής
VISA Diners MasterCard
Υπηρεσίες
WiFi
Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.