Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Το εστιατόριο Στο Άπειρο κι Ακόμα παραπέρα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, είναι ένας παραδοσιακός χώρος με γνήσια ελληνική κουζίνα. Θυμίζει καφενείο μιας άλλης εποχής και έχει κερδίσει με τον χαρακτήρα και την κουζίνα του, πολλούς πιστούς πελάτες. Τα πάντα μέσα στον χώρο είναι χειροποίητα. Η ζεστασιά κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα, τόσο από άποψη αισθητικής, όσο και με τη βοήθεια της παραδοσιακής ξυλόσομπας που δεσπόζει στον χώρο. Εδώ θα πιείτε καλής ποιότητας αποστάγματα με πεντανόστιμους μεζέδες. Όλα είναι παραδοσιακές συνταγές από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Το ίδιο συμβαίνει και με τα προϊόντα, τα οποία μπορείτε και να αγοράσετε, αφού τα δοκιμάσετε πρώτα! Παξιμάδια, μέλι, λάδι, απάκι, γραβιέρα είναι μόνο λίγα από όσα θα γευτείτε. Δοκιμάστε τυλιχτή (αράβικη πίτα με διάφορα τυριά, κοτόπουλο και μπέικον), μαγειρευτά πιάτα όπως το Χουνκιάρ Μπεγιεντί, ρολό χοιρινό γεμιστό με γραβιέρα Κρήτης και απάκι. Συνοδεύστε με βιολογικό τσίπουρο ή βιολογικό κρασί. Με όλα αυτά, ο χρόνος εδώ θα σταματήσει, το ίδιο και οι σκέψεις σας. Το περιβάλλον, η μουσική και οι γεύσεις επιτρέπουν μόνο την απόλαυση και την καλοπέραση!
Ωράριο
Τρίτη έως Παρασκευή 12.30 - 01.30 Σάββατο και Κυριακή 06.00 - 01.30 Δευτέρα κλειστά
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555Στυλ
Μεζεδοπωλείο
Κόστος κατ'άτομο
έως 15€
Προτείνεται για
Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.