Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Ο Τζίτζιρας κι ο Μίτζιρας

4.2

190 Κριτικές

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

«Ο τζίτζιρας κι ο μίτζιρας» είναι ένα μεζεδοπωλείο στο Παλαιό Φάληρο με εξαιρετικούς μεζέδες και όμορφη ατμόσφαιρα. Φανταστικές πίτες, νόστιμες σαλάτες, μελιτζανοσαλάτα, special κεμπάπ πολίτικοζουμερά ψητά κρέατα, γαμοπίλαφο και φρέσκιες τηγανιτές πατάτες είναι μερικά από τα φαγητά που θα σε κάνουν να ξαναπάς. Σταν συν του μεζεδοπωλείου το πολύ καλής ποιότητας χύμα κρασί κόκκινο ή λευκό αλλά και το τσίπουρο και η ρακή.

Τόσα «καλούδια», σε συνδυασμό με το άψογο σέρβις και το φιλικό περιβάλλον το κάνουν ιδανικό γιανα περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους ή με την οικογένεια. Μην παραλείψεις κάποιο από τα χειροποιητα επιδόρπια του μαγαζιού. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι το μεζεδοπωλείο του Παλαιού Φαλήρου αναλαμβάνει βαπτίσεις κι άλλες εκδηλώσεις.

Στις 25/12 απο τις 13:00 θα υπάρχει ειδικό μενού στα 25€/άτομο (χωρίς ποτά).

Δείτε περισσότερες σχετικές χρήσιμες πληροφορίες και όρους στο blog μας.


Όροι και χρήσιμες πληροφορίες για το Alpha Bonus: https://blog.e-table.gr/alphabonus.

address icon
Διεύθυνση

Αλκυόνης 77 & Θησέως 13 Παλαιό Φάληρο

hour icon
Ωράριο

Δευτέρα έως Παρασκευή 17:00 - 01:00
Κυριακή 13:00 - 01:00

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Μεζεδοπωλείο

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

έως 15€

payments
Τρόποι Πληρωμής

VISA MasterCard

face icon
Υπηρεσίες

WiFi Alphabank Bonus Παιδικά καθισματάκια

4.2

Συνολική βαθμολογία

190 Κριτικές

Φαγητό

4.1

Εξυπηρέτηση

4.3

Περιβάλλον

4.2

Τιμή

4.2