Πώς λειτουργεί

Βρες εστιατόριο

  • Περισσότερα από 1500 εστιατόρια
  • Δες μενού, φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Διάβασε κριτικές μόνο από χρήστες που τα έχουν επισκεφτεί

Κάνε online κράτηση και κέρδισε

  • Εξασφάλισε έκπτωση έως 30%
  • Εντελώς δωρεάν. Χωρίς πιστωτική
  • Χωρίς αναμονή για επιβεβαίωση

Το τραπέζι σου θα σε περιμένει

  • Πήγαινε στο εστιατόριο μόνο με το όνομα σου
  • Δεν υπάρχουν κουπόνια
  • Η έκπτωση θα εφαρμοστεί διακριτικά στο σύνολο του τελικού σου λογαριασμού

Φωτογραφίες

Πληροφορίες

Μοριακή γαστρονομία στο bartending ειναι η χρήση χημικών ενώσεων για την ανάμιξη και μορφοποίηση των υλικών ενός υγρού. Δηλαδή δημιουργία cocktail σε μορφή σφαίρας, ζελέ, παγωτού και πολλά άλλα! Γνώσεις οι οποίες ήρθαν κυρίως απο τον κόσμο της ζαχαροπλαστικής και με τον καιρό εφαρμόστηκαν απο βιρτουόζους του μπαρ (και της μαγειρικής) με σκοπό να "ιντριγκάρουν" οπτικά και γευστικά τους καταναλωτές.

Όσο περίεργο και αν φαίνεται η μοριακή σε απλή μορφή χρησιμοποιείται χρόνια.Πως γίνεται κάποιες "σκόνες" και νερό να φουσκώνουν στο φούρνο και να γίνονται ψωμί ή άλλες σκόνες με νερό να γίνονται ζελέ; Αυτό ανέλυσαν οι τεχνολόγοι τροφίμων και έψαξαν, βρήκαν και κατηγοριοποίησαν περισσότερα φυσικά υλικά τα οποία μπορούν να δώσουν ανάλογα αποτελέσματα στην τελική μορφή αναδεικνύοντας περισσότερο τη γεύση. Η μοριακή δεν ειναι χημεία...αλλα φαντασία!!!

Το πρώτο Molecular Mixology bar στην Ελλάδα!!

address icon
Διεύθυνση

Ποσειδώνος 81 & Δουσμάνη 3 Γλυφάδα

hour icon
Ωράριο

Καθημερινά 20:00 - 03:00

telephone icon
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555
cutlery icon
Στυλ

Bar Restaurant

wallet icon
Κόστος κατ'άτομο

έως 15€

tags icon
Προτείνεται για

Θεματικά

Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.