Φωτογραφίες
Πληροφορίες
Το Μάντολα είναι ένα ελληνικό εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη, στα φημισμένα Λαδάδικα, που προφέρει καλή ελληνική κουζίνα. Η μάντολα στην Κεφαλλονιά είναι ένα καραμελωμένο αμύγδαλο με κόκκινο χρώμα και υπέροχη γεύση. Aπό αυτό πήρε το όνομά του το εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη. Εδώ και 5 χρόνια φιλοξενεί πιστούς πελάτες σε έναν χώρο με φιλική ατμόσφαιρα, άριστη εξυπηρέτηση και σταθερή ποιότητα. Από την πρώτη στιγμή κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των φίλων της ελληνικής κουζίνας που αγαπούν τις παραδοσιακές γεύσεις, αλλά αναζητούν και κάτι περισσότερο. Ευφάνταστοι συνδυασμοί υλικών από τον chef Γιάννη Καρίκα και ένα μενού με σπεσιαλιτέ, πρώτες ύλες που έρχονται από τα Επτάνησα και παραδοσιακά πιάτα που αφήνουν άναυδους ακόμη και τους βέρους Επτανήσιους, είναι τα πρώτα σχόλια που θα ακούσετε για το εστιατόριο. Οι λέξεις μπουρδέτο, φρυγαδέλι και παστιτσάδα είναι τα must της κουζίνας, καθώς και οι ψαρομεζέδες έκπληξη. Απολαύστε ένα γευστικό ταξίδι στα Επτάνησα και την Κεφαλλονιά, μέσα από το πιάτο σας.
Ωράριο
Καθημερινά 13:00 - 02:00
Τηλεφωνικές κρατήσεις μέσω e-table
211-311-5555Στυλ
Κλασσικό
Κόστος κατ'άτομο
έως 15€
Προτείνεται για
Νέα άφιξη στο e-table. Δεν υπάρχουν ακόμα κριτικές.